Ta'u Atu Le Mea e Fai |Mamanu faanenefu, leiloa lanu, palapala palapala ma isi faaletonu, fesoasoani uma ia te oe e faaleleia

Folasaga: I le lolomi pepa alumini, o le faʻafitauli o le vaitusi e mafai ona mafua ai le tele o faʻafitauli lomitusi, e pei o le faanenefu o mamanu, lanu paʻu, palapala palapala, ma isi auala e foia ai, o lenei tusiga e fesoasoani ia te oe e faia uma.

1、Mamanu faanenefu

I le taimi o le lolomiina o le pepa alumini, e masani ona i ai se mamanu faanenefu faataamilo i le mamanu lolomi ma o le lanu e matua malamalama lava.E masani lava ona mafua lenei mea i le faʻaopoopoina o le solvent i le vaitusi i le faagasologa o le faʻafefe.O le fofo o le faʻateleina lea o le saoasaoa o le masini pe a faʻatagaina le saoasaoa o le lomitusi, ma faʻaopoopo le vaitusi i le vaitusi vaitusi e faʻafetaui ai le fua faʻatatau i se vaega talafeagai.

2. Pa'u Lanu

I le faiga o le lolomiga o le pepa alumini, o le mea na tupu e toso ese e nai lanu pito i luma o lanu o le vaitusi, solo le lolomi i le lima, o le vaitusi o le a sau mai le alumini pepa, o lenei ituaiga o faafitauli e masani lava ona mafua mai i vaitusi leaga. pipi'i, maualalo le viscosity o lomitusi vaitusi, telegese fa'amago saosaoa po o le mamafa o le ili pa'u.
O le fofo lautele o le filifili lea o le vaitusi ma le pipii malosi e faʻaaoga, poʻo le faʻaleleia o le lomitusi viscosity o le vaitusi, vaevaega talafeagai o le solvent ratio, faʻaopoopoina faʻamago vave vave talafeagai poʻo le faateleina o le aofaʻi o le ea vevela e suia ai le fua o le solvent, e masani lava i totonu. o le taumafanafana e fa'agesegese mago, i le taumalulu e vave mago.

3、Dirty Version

I le faagasologa o le lolomiina o pepa alumini, o se vaega vaivai o lanu eseese e aliali mai i luga o le vaega o le pepa e aunoa ma ni mamanu.
O le palapala palapalā o se faʻafitauli masani i le fale lomitusi gravure, lea e masani ona suʻesuʻeina ma foia mai itu e fa: vaitusi, ipu lomitusi, alumini foil luga togafitiga, ma scraper.I le faaopoopo atu i le filifilia o se vaitusi e sili atu ona talafeagai mo le lolomiina moni, e mafai foi ona foia e ala i le faaleleia o le pito i luga o le ipu lomitusi ma fetuutuunai le tulimanu o le squeegee.


Taimi meli: Nov-17-2022

Fa'asoa i la matou nusipepa

Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o le lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.

Mulimuli ia i matou

i luga oa tatou ala o faasalalauga lautele
  • facebook
  • sns03
  • sns02